Letizia Sportclub
Íjászat, több mint két évtizede Debrecenben


Támogatóink:

19125352 - 1 - 09

Letizia Sportclub

Köszönjük adójuk 1%-ának felajánlását!

 

Sólyom Íjászbolt 4025 Debrecen, Simonffy u. 15.

 

Ryas Reklám Kft. 4025 Debrecen Külsõ Vásártér 15.Rólunk
..............................................................................................................

A Letizia Sportclub több mint két évtizede oktatja a sportíjászatot Debrecenben, a MISZ (Magyar Íjász Szövetség) „zászlóshajójának” tekinthető az ország keleti felében. A klub neve szorosan összekapcsolódott az íjászsporttal, köszönhetően annak, hogy mindenkori egyesületi tagjai tevékenyen részt vesznek az országos sportéletben.

Sportolóink leginkább a pályaíjász, terepíjász és 3D (vadász) íjász szakágban képviselik egyesületünket. Elsődleges szempontunk az utánpótlásnevelés és az íjászat népszerűsítése, ezért az egyesület rendezésében évente 6-8, OB kvalifikációs minősítő és szabadidős verseny zajlik. Emellett íjászbemutatóinkon igyekszünk újabb érdeklődőket megnyerni az íjászat számára. 

Az egyesület lelkes íjászaihoz számos országos csúcs, számos országos dobogós helyezés köthető. 2010 és 2015 márciusa között az Országos Bajnokságokon és Diákolimpiákon a különböző kategóriákban 48 arany-, 32 ezüst- és 21 bronzérem került egyesületünk tagjaihoz, 2004 és 2014 között 112 alkalommal állított be új országos csúcsot Letiziás íjász. 

Utánpótláskorú versenyzőink többszörös Országos Bajnokok, Diákolimpia győztesek, de legkiemelkedőbb versenyzőink Európa és Világszinten sem vallanak szégyent.

Orosz Viktor egy éven belül lett pályaíjász Európa bajnok, Világbajnok és Világkupa forduló győztes, 16 évesen. Ebben a szakágban magyar versenyző még soha nem ért el ilyen eredményt. Az egyesületet Viktor eredményei kapcsán 2014-ben és 2015-ben immár harmadszor jelölték a „Hónap Műhelye” címre.

Copyright © 2015. Letizia Sportclub Minden jog fenntartva.